Chikko Not Coffee Chikko Not Coffee

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  • Geen categorieën

  Meta

  [btnsx id=”839″]                       [btnsx id=”842″]

   

  Laat je niet opjagen

  In koffie en zwarte thee zit cafeïne. Dat weet iedereen, en juist daarom drinkt ook bijna iedereen deze dranken. Cafeïne geeft je een actief gevoel, o.a. door de aanmaak van adrenaline. Af en toe is dat best prettig. Maar, voor veel mensen is het een gewoonte geworden om heel veel koffie te drinken. Zo leef je in een constante rush van koffie. Die geeft je een opgefokt gevoel. Dat vinden wij zonde. En we gaan je helpen!

  Een cafeïnevrij alternatief voor koffie

  Chikko is geen koffie. Het is wel een heerlijke drank met een mooie diepe smaak en een subtiel bittertje. Zeker als je Chikko bereidt als cappuccino of koffie verkeerd lijkt je bakkie in onze ogen enorm op normale koffie. Maar misschien moet het er eigenlijk helemaal niet op lijken want het is gewoon lekker! Eén ding is zeker: Chikko bevat GEEN cafeïne. Dus het geeft je niet dat opgefokte gevoel. Leef lekker op je eigen energie. ‘s Avonds ook nog ‘n Chikko…? Geen probleem. Welterusten.

  Cichorei en Spelt

  Chikko is beschikbaar in twee smaken. Eén variant is gemaakt van geroosterde biologische cichoreiwortel, de ander van geroosterde biologische spelt. De geur en smaak van deze twee dranken doet elk op een eigen manier denken aan reguliere koffie. Maar cichorei en spelt zijn natuurlijk helemaal cafeïnevrij. En, de gewassen groeien allebei ‘gewoon om de hoek’. Dus geen ingewikkeld importeer-gebeuren met de kans op oneerlijke handelspraktijken, slechte arbeidsomstandigheden en corruptie.

  Hoe zet je een bakkie

  Heel simpel. Doe twee lepeltjes Chikko in een mok, giet er heet water en/of hete melk op. Klaar.

   

  media